ZAKAJ NAS HAVAJI KLIČEJO ?

Zanimivo, več kot 30% ljudi po vsem svetu ima željo vsaj 1 x v življenju iti na Havaje. Tudi, ko vprašajo otroke, ki nimajo televizije, ki živijo v oddaljenih krajih sveta, kam bi šli najraje – so odgovor – Havaji. Ali je to spomin na nekdanjo Lemurijo ? Kaj je tisto, ki je zapisano tako globoko pri mnogih ? Jaz zase vem – prvič, ko sem stopila na Havajska tla, me je spreletelo: doma sem. Še sedaj se mi orosijo oči, ko pomislim na ta trenutek. Nekaj se je zganilo, globoko v mojem srcu… kot da je nekdo odklenil tisto, kar je bilo zakopano daleč, daleč nekje. In do tega delčka do Havajev nisem nikoli prišla. Po treh tednih obiskovanja otokov, sem vedela, da se zagotovo še vrnem.
In sem se. V 2 letih sem bila 5 x tam. Na Big Islandu. Ta me je osvojil, po dolgem in počez. Toliko, da sem se tja tudi preselila.
A jaz nisem edina. Veliko nas ima občutek, da smo od tam. Naša izvorna koda bivanja na našem čudovitem modrem planetu je od tu. Tu meni srce zapoje, oči postanejo toplejše, telo se giblje bolj mehko. Občutek imam, kot da me nekdo neprestano boža.
Veliko se jih tudi preseli na otok. A pravijo, da boginja vulkanov – Pele odloči, koliko časa ti je “dano” bivati na Havajih. Potem pa je potrebno življenje nadaljevati – v Svetu. Širiti svoja spoznanja, omogočiti drugim, da doživijo vsaj delček tega – bivanja v Raju.
Ena od “mojih potnic” je izbrala čudovito besedo, kaj se zgodi na Havajih – prevrednotenje.
Vsak, od ljudi, ki jih jaz poznam in so bili na Havajih – je doživel spremembo. Po povratku domov, se je njihovo življenje spremenilo. Ali je popolnoma zacvetelo, ali pa je bila najprej potrebna sprememba in je nato vzpon v višave. A sprememba se je vedno zgodila. Ljudje so ZAŽIVELI.
Delfini in kiti so vedno z nami – pri vseh obredih, saj držijo celotno energetsko mrežo našega planeta.
A zaplavati med delfini je tako posebna izkušnja, da je ne da opisati z besedami.
Naj vam duša zapoje v veselju in radosti, ko boste v vsej jasnosti zaslišali kaj vam govori in kam vas vodi.
E komo mai – vabljeni, da se nam pridružite na tem tako zelo posebnem potovanju.
Jaz sem globoko počaščena, hvaležna in blagoslovljena, da sem lahko del ustvarjanja novega – tako v vas kot na svetu.
Z ljubeznijo in v duhu alohe vas iskreno vabim, da se nam pridružite. Tadeja

%d bloggers like this: