Vtisi potnikov

Stopiti na Big Island s Tadejo je tako kot bi prišli v njem dom. Tadeja ga pozna do obisti, diha z Otokom in zaradi nje je bilo naše doživetje edinstveno… Vsak dan znova smo spoznavali čudovito naravo in neslutene duhovne razsežnosti tega neverjetnega kotička sveta, ki je toliko več kot ‘samo’ tropski otok… Potovanje so najmočneje zaznamovali delfini, ta čarobna bitja, med katere vas Tadeje popelje… kot med svoje podvodne prijatelje…

Ko vas vsako jutro osreči plavanje z delfini, imate občutek, da se kaj več sploh ne more zgoditi, a presenečenja se kar vrstijo; s Tadejo noben dan ni običajen… Poskrbeti zna za želje vsakogar in zagotoviti, da se vsi dobro počutijo. Popolno doživetje Havajev.

Metoda

Potovanje na Havaje mi bo zagotovo ostalo v spominu celo življenje. Ne le zaradi nepozabne izkušnje plavanja z delfini ter čudovitih lepot tropske narave, ampak zaradi prekrasnih dam, s katerimi sem preživela nepozabnih 14 dni. Čisto posebna energija nas je spremljala ves čas potovanja. Posebna zahvala gre drago Tadeji ! Njena dobra volja, nalezljiv nasmešek, neizmeren trud ter odličen smisel za organizacijo nam je pričaral tako zelo posebne počitnice. Hvala draga Tadeja za vse trenutke, ki smo jih lahko delile s teboj.

Tina

Potovanje je bilo božansko, čudovito, noro doživeto….Čeprav so me “poklicali” delfini in plavanje z njimi, (predvsem sem želela se srečati z njimi v oceanu, divjimi in svobodnimi in ne dresiranimi in ujetimi) je bilo enostavno tudi vse ostalo prelepo in  z blagoslovi na vsakem koraku… Hvala Tadeja, bilo je moje najboljše dosedanje potovanje v živjenju, vsekakor nepozabno, močno, posebno,  enostavno nekaj kar ni moč opisati temveč je možno le doživeti !

Urška

Posebna ponudba!

Pridobite 5% popusta če ste že potovali z nami

Za tiste, ki vas Havaji kličejo. Za tiste, ki že dolgo sanjate o tem, da bi zaplavali med delfini. Vas kličejo ?  Pridite, in doživite to radost. Aloha vaša Tadeja

Pokličite nas

POŠLJITE SPOROČILO

%d bloggers like this: